Management development

Succesvolle managers hebben dienend leiderschap als basishouding. Omdat teams en teamleden per definitie van elkaar verschillen.

We focussen ons met het managementteam op de missie-visie van de organisatie. We bepalen samen welke leiderschapsstijlen nodig zijn voor een duurzaam succes van de organisatie. We passen deze in oefensituaties toe. We oefenen intensief het duurzaam vasthouden van de focus en gebruiken daarbij het Phanes 'Getting-Things-Done'-schema.

Dienend leiderschap is conditio-sine-qua-non voor professionele teams. Door de juiste attitude en activiteiten stimuleert de leidinggevende de ontwikkeling van diens team en van de teamleden. Niet one-size-fits-all, maar maatwerk per team en per medewerker. Deze in-company leergang is bedoeld voor managementteams die vanuit een gezamenlijk dienend leiderschap de verbinding binnen en tussen hun teams willen versterken en benutten.

Samen met het managementteam onderzoeken we de ruimte en de beschikbare energie voor vernieuwing van het leiderschap. We brengen samen een verbinding tot stand tussen de missie-visie van de organisatie en de huidige en gewenste leiderschapspraktijk.

Doorlooptijd

5 aaneengesloten dagdelen

Inzet van uw team

2 dagen per managementteamlid

Investeringsindicatie

€ 5.900,- excl BTW en overige kosten

Samenwerken met Phanes

Vertel ons over uw project en hoe onze raadgevers u kunnen helpen

Vriendelijk verzoek om in ieder geval de velden met een * in te vullen