Projectmanagement

Phanes stuurt uw projecten en programma's resultaatgericht, agile en binnen tijd en budget. Met oog voor mens en organisatie.

Projecten worden ingezet om iets voor elkaar te krijgen dat de bestaande organisatie met de eigen managementstructuur niet efficiënt kan. Er wordt een aparte organisatie met een eigen management voor ingericht: een project. Bij het inrichten en managen hanteren wij de uitgangspunten en managementlogica van Prince 2. Wanneer mensen Prince 2 horen, denken ze direct aan IT gerelateerde projecten en veel bureaucratische rompslomp. Wij gebruiken het succesvol bij alle soorten projecten of programma's, zonder de bureaucratie. We richten ons op een scherp gedefinieerd projectresultaat en een beheersing van kosten en risico's. Ook zorgen wij voor een heldere verdeling van verantwoordelijkheden en bevoegdheden tussen project en 'staande' organisatie.

Wij hebben ondermeer projecten geleid op het snijvlak van IT en Business, het vernieuwen van producten en diensten en cultuurverandering.

In het kader van het projectmanagement bestaat de mogelijkheid om teamontwikkeling in te zetten of een quickscan uit te voeren. Ook kan het nuttig zijn om het teamspel te spelen.
Het is in sommige gevallen raadzaam (afhankelijk van het teamprofiel) om coaching in te zetten.

Doorlooptijd

Afhankelijk van de scope

Inzet van uw team

In overleg

Investeringsindicatie

Op aanvraag

Samenwerken met Phanes

Vertel ons over uw project en hoe onze raadgevers u kunnen helpen

Vriendelijk verzoek om in ieder geval de velden met een * in te vullen