Teamontwikkeling

Elk team wordt een topteam samen met Phanes. Stapsgewijs naar meer succes en werkplezier.

We richten ons het eerste dagdeel met het team op de missie-visie van de organisatie. Of zo u wilt de ambitie, het streven van de organisatie.  Is voor alle betrokkenen duidelijk wat de bedoeling is van het dagelijkse werk? Wat bereiken we ermee? En komt dit overeen met hetgeen ooit is bepaald?

We bepalen samen in het tweede en derde dagdeel welke bijdrage het team aan het succes van de organisatie kan leveren? Welk gedrag is daarvoor nodig en hoe ontwikkel je dat? Wat houdt ons daadwerkelijk tegen om dit te doen?
Tijdens de tweede dag oefenen (eigen praktijk) om de hindernissen die succes in de weg staan te herkennen en weg te nemen. We trainen hoe we de focus op de goede dingen kunnen houden en doelgericht en doelmatig samenwerken aan succes.

Aan het eind van de tweedaagse wordt door Phanes verwoord welke stappen het team heeft gemaakt. Phanes verzorgd een schriftelijke weergave van hetgeen door het team is bepaald en afgesproken en levert dit binnen vijf werkdagen aan.

Voorafgaand aan of tijdens de teamontwikkeling bestaat de mogelijkheid om een quickscan uit te voeren. Ook kan het nuttig zijn om het teamspel te spelen.
Het is in sommige gevallen raadzaam (afhankelijk van het teamprofiel) om coaching in te zetten.
Teamontwikkeling kan ook onderdeel zijn van een groter verandertraject.

Doorlooptijd

5 aaneengesloten dagdelen

Inzet van uw team

2 werkdagen per teamlid

Investeringsindicatie

per team tot maximaal 15 personen
€ 3.900,- excl BTW en overige kosten

Samenwerken met Phanes

Vertel ons over uw project en hoe onze raadgevers u kunnen helpen

Vriendelijk verzoek om in ieder geval de velden met een * in te vullen