Teamspel

In het Teamspel ontdekken teamleden hoe zij samenwerken. Ze vervullen rollen en maken keuzes voor het eigen of het gedeelde belang. Het spel is natuurlijk fictie, er staat niets op het spel en dus is er veel ruimte tot experimenteren. Halen zij eruit wat erin zit? Of werken zij elkaar juist onbewust en onbedoeld tegen? Of misschien wel doelbewust...

Het Teamspel biedt een geweldige mogelijkheid om in een veilige context te experimenteren met nieuw gedrag. De veiligheid van de magische cirkel maakt het mogelijk om zonder vervelende consequenties fouten te maken en daarvan te leren. Of andere rollen te vervullen dan men gewoon is. Met een goede debrief en reflectie op wat er tijdens het spel gebeurde en hoe dat werd ervaren, wordt nieuwe betekenis gegeven aan het handelen en gedrag. Deelnemers leren spelenderwijs vele malen sneller dan via welke andere leervorm dan ook, zoals het lezen van een boek of het bekijken van een video.

Het Teamspel van Phanes kan stand-alone worden ingezet. Daarnaast kan het Teamspel worden gebruikt als start van een verandertraject, bij programmamanagement, teamontwikkeling, coaching of management development.

Doorlooptijd

circa 2 weken

Inzet van uw team

spelen: 1 á 2 dagdelen per deelnemer
terugkoppeling: 1 dagdeel voor het team

Investeringsindicatie

per team tot maximaal 18 personen
€ 3.250,- excl BTW en overige kosten

Samenwerken met Phanes

Vertel ons over uw project en hoe onze raadgevers u kunnen helpen

Vriendelijk verzoek om in ieder geval de velden met een * in te vullen